Orakel

In dit toneelstuk vertrekken we vanuit de ervaringen van de acteurs zelf op een welbekende plaats: het administratief centrum. De bureaucratie is een labyrint dat niemand begrijpt. Maar de ambtenaar aan het loket wijst de weg… Een woord, een vraag of een formulier geeft aanleiding tot een ontroerend of hilarisch verhaal uit het leven van mensen, wezens van vlees en bloed van overal en alle tijden. Een terugkeer naar de roots is essentieel om de huidige werkelijkheid te kunnen vatten. 

Deelnemers

Abdelfattah Oidi (Marokko), Anastasia Galvita (Rusland), Angelina Balkaen (Oekraine), Benedicto González Arévalo (Chili), Gladys Ongeri (Kenya), Harold Daniels (Ghana), Hermine Araqelyan (Armenië), Jeverton Ledo (Brazilië), John Lester Aguila (Filipijnen), Nadya Kamil (Marokko), Joy Llano (Filipijnen), Omar Al-Falahi (Irak), Owen McEldowney (Ierland), Sinan Azzouz (Syrië), Qianjing Cui (China)

Artistiek team

Regie: Sophie Cocheteux-Depraeter

Dramaturgie: Barbara Van Praet

Muziek en geluid: Jean-Pierre Bouchard-Rees en Robert Leiner

Licht: Anthony Vermeulen & Alexander Coppenolle

Choreografie: Davy Desloovere

Kostuums: Naiara Beistegui Idigoras

Fotografie: Gaël Maleux

Voorstellingen 

Bij’De Vieze Gasten, Minardschouwburg Gent, cc De Schakel Waregem, Schouwburg Kortrijk, Tutti Frattelli Antwerpen

Sponsors

Bij’ De Vieze Gasten, ACP Productions, Coppenolle drukkerij & print, CVO GENT, DENYS, Minardschouwburg, Gent, Gaël Maleux Photography, Stad Gent, Zeven Vrije Dagen hotel Gent